Robvandebergh | Catering
Rob van de Bergh Freelance Kok, Horeca, Catering en thuiskok
Chefkok, freelance kok, kok, rob van de bergh, robvandebergh, Catering, thuiskok, katering, utrecht, Kok utrecht, Horeca, foodphotography, foodshoot, voedsel fotografie, cooking,
16255
page-template-default,page,page-id-16255,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Catering

50, 100 of 1000 man:

geen cateringpartij te groot

Ik verzorg catering op locatie voor bedrijven en particulieren. In elk denkbare vorm. Of het nu gaat om de catering voor een kleinschalige borrel of de bereiding van een buffet in een grote productiekeuken voor een dito groep mensen. Geen groep is te groot.

Op zoek naar versterking?

Ben je zelf cateraar en zoek je versterking. Of een chef die de boel kan aansturen? Ook dat behoort tot mijn mogelijkheden. Mijn werkwijze is jouw werkwijze. Ik werk altijd volgens de richtlijnen die jouw bedrijf stelt. En ik werk uitsluitend volgens de HACCP-norm.

Feestje?

Met catering feest je zelf gewoon mee!

Valt er iets te vieren? Een verjaardag? Een afstudeerborrel? Of gewoon een zomerse barbecue voor vrienden en familie. Door een cateraar in te huren, kun je onbekommerd genieten van de aanwezigheid van je gasten. Ik neem mijn eigen kookgerei, servies en bestek mee, dus je blijft niet met de rommel achter. Alles is mogelijk op het gebied van particuliere catering. Bel me gerust als je een eigen idee hebt over de invulling van de hapjes voor je feest.