Robvandebergh | Home Cooking
Rob van de Bergh Freelance Kok, Horeca, Catering en thuiskok
Chefkok, freelance kok, kok, rob van de bergh, robvandebergh, Catering, thuiskok, katering, utrecht, Kok utrecht, Horeca, foodphotography, foodshoot, voedsel fotografie, cooking,
16275
page-template-default,page,page-id-16275,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Home Cooking

Een avond uiteten bij je thuis


Ik verkoop als het ware een avondje uiteten, maar dan gewoon bij je thuis. Terwijl je zelf alle aandacht kunt geven aan je gezelschap, zorg ik dat er goed eten op tafel komt. Of dat nou ‘steak night’ met de mannen is, ‘shared plates’ tijdens een bijeenkomst met je jaarclub of een 5-ganger diner met culinaire hoogstandjes voor jou en je lief. Ook fijn: je hoeft ook ná het eten nergens naar om te kijken. Ik neem mijn eigen serviesgoed mee en laat alles weer netjes achter.

Wijntje erbij

In alle gevallen is home cooking ook te combineren met een passend wijn- of bierarrangement. Zodra ik je dinerwensen heb geïnventariseerd, selecteer ik wijnen of bieren die het gerecht complementeren. Ben je zelf een wijnliefhebber? Suggesties zijn altijd welkom.

En nog best betaalbaar ook!

Maar zo’n privé kok in huis halen, dat is toch onbetaalbaar? Een gedachte die ik wel snap, maar niets is minder waar. Natuurlijk bepalen je wensen de prijs van het menu. Toch kun je voor een prijs die maar net iets boven de gemiddelde restaurantprijs ligt, al klaar zijn. Bel me gerust als je meer wilt weten over de prijzen voor een avondje home cooking.