Robvandebergh | Horeca
Rob van de Bergh Freelance Kok, Horeca, Catering en thuiskok
Chefkok, freelance kok, kok, rob van de bergh, robvandebergh, Catering, thuiskok, katering, utrecht, Kok utrecht, Horeca, foodphotography, foodshoot, voedsel fotografie, cooking,
15739
page-template-default,page,page-id-15739,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Horeca

Van mise en place tot à la carte,

van bistro tot banqueting

Plotselinge ziekte of een (onverwachte) piek kan voor behoorlijk wat stress in de keuken zorgen. Freelance kok Rob van de Bergh helpt je uit de brand. Met mijn jarenlange ervaring en flexibele houding pas ik me makkelijk aan de wensen van de keukenbrigade aan.

Geen situatie ondenkbaar

Wat ik kan betekenen als freelance kok voor de horeca? Alles waar je in je keuken een extra paar handen voor nodig hebt. Van het stampwerk in een brasserie tot aan een workshop geven. En van het bereiden van exclusieve diners tot de verzorging van buffetten voor feesten en partijen. Het heeft mijn zakelijke pad allemaal al eens gekruist.

Op zoek naar een (sous) chef?

Ook het tijdelijk vervangen van de (sous)chef behoort tot mijn mogelijkheden. Door mijn jarenlange ervaring in binnen- en buitenland en functies als souschef en chef-kok weet ik een team aan te sturen. Door onder andere mijn lidmaatschap bij de Koksgilde blijf ik op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Waarom kiezen voor een freelancer?

Een freelance kok.. ‘Weet ik dan wel wat ik in huis haal?”, vraag je je misschien af? Begrijpelijk, maar een freelance kok inhuren heeft veel voordelen. Freelance koks zijn zelfstandig en gewend snel te schakelen. Ze begrijpen hoe het is om ondernemer te zijn, dat zijn ze zelf immers ook. Door alle verschillende klussen, beschik ik bovendien over een groot netwerk. Handig voor als er nog meer koks nodig zijn. Nog een voordeel: je ontvangt 1 factuur en weet altijd waar je aan toe bent.